Friday, January 6, 2012

Yeter Ama Hayır!


                   ?ZINISIM  ADNIKRAF  NİNEKİLHET 


''İrtica ile mücadele'' suç mudur? Hadi, suç olarak kabul edelim, irtica ile mücadele eden bir grup insan bunu Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya TEŞEBBÜS ETMEK adına nasıl yapabilir. Teşebbüs'ün oluşması için hangi unsurların bir araya gelmesi gerektiğini yalvarırım bir insan çıkıp söylesin! Artık gerçekten embesil papağanlar gibi, ''ama Türkiye sivilleşiyor, yaşasın demokrasi! panpa'' demek nasıl bir gerizekalılıktır. Sivilleşme, askeri darbenin rövanşını bütün askerleri ve bütün aydınları, elde avuçta doğru dürüst deliller olmadan, hapse tıkıp özgürlüklerinden mahrum ederek mi olur? Türkiye, şu anda küçükken annesinden yediği dayakların acısını ergenliğinden başlayarak bütün karıları tokatlayarak alan, seri katil ruhlu bir oğlan çocuğu gibidir.

Bize Hukuk Fakültesi'nde Ceza Özel, Ceza Genel ve Ceza Usul derslerinde kafamıza vura vura, '' aman dikkat edin insanları özgürlüğünden mahrum etmek çok büyük bir cezadır, aman iyi düşünün, aman kendinizi yerine koyun'' ''katil bile olsa, suçsuzluğu kanıtlanana kadar suçsuzdur'' öğretildi. Şimdi Hopa'daki vatandaştan, üniversite öğrencisine, sokak simitçisinden, mahalledeki ağdacı Bengisu abla'ya kadar herkes örgüt üyesi. Çok iyi hatırlıyorum staj yaparken Özel Yetkili Ağır Ceza'daki bir dosyadan fotokopi almak için gitim. Aman yarebbim, kimlik göster, onu arat, bunu göster, o yetki, bu bilmem ne, o imza... O zamanlar safmışım, alaydım elime bir TARAF gazetesi kıçımı başımı yaya yaya girer, altını üstüne getirirdim.

Eski Genel Kurmay Başkanı hapse girdi, oh artık sivilleştik, ekol demoratik bir özgürlükler ülkeyiz diyebilir miyiz gerçekten?

Bu talihsiz olaylar silsilesinde görünen tek şey İlker B.'nin başına gelendir. Kıçı kurtaracağım diye yalakalık yapsan bile yine TÜRK TİPİ DEMOKRATİKLEŞME'den nasibini alıyorsun. Hapisteki askelerin hepsinin emri yerine getirdik deyip İlker B.'yi mapusta aralarında şereflendirmek istemesinin nedeni, yaptığı irtica ile mücadele ve internet andıç'ı değil, ( oda neyse dijital ajansa kreatif direktör olacak sicil var adamda) onun 2 senedir yaptıklarının vebalidir.

Ama tabi demokrasi; Tayyiban'ın kendine yakışmayanı sikmesidir. Erbakan hocacılarına yaş haddinden dokunmadılar, dedem yaşında herifler örgüt üyesi diye hapiste. 

No comments:

Post a Comment