Saturday, October 17, 2009

Turkish Kap




iveeeeeeeett şöyleki uzun zamandır düşünüpte kıçımı kırıp yazamadığım mesleki obzörvasyon mini beyaz yazı dizime şu an itibariyle ofişıığğli olarak start vermiş bulunuyorum...cesur yürekli bir blogger olarak çok hakikatli bir konuya değineceğim. Nasıl kap olunur, kap olmak nasıl bişeydir,nasıl bir psikoloji gerektirir?
YÜCE RABBİM BANA YARDIM ET EMNİYET ONLİNE TAKİPLERE TAKMA!! (inançlı görünmem bu konuda şansımı artırsın diye vaaaza bağlandım).


Mahmut 8 yaşında hiperaktif ; eline aldığı su tabancasının verdiği gazla zaten kariyerini taaaaaaa o zamanlardan beller. Hiperaktif yapısı, iköğretimin kendisine en büyük armağanı olan kavgacı karakteriyle bi güzel harmanlanır, tam da OKS ye hazırlık arifesinde UTAHLI FUGITIVE HOCA EFENDİnin müritlerinden biriyle tanışır. ( bu utahta ne biçim bi eyalet annamış diilim mormonu senin hocası benim herkes bi din iman derdinde). Cihanfranko takımlı, range roverlı, jilet gibi dolar bilyoneri abiler, Cihanni versajj bandanalı, kafam kadar ERMES birkin çantalı (böyle okunur kro gibi hhhherrrmes demeyin artık diye yazdım.) ablalar bi anda gözlerini kamaştırır, kendini neon ışıklarda sarı mersedesiyle seyir halindeyken görür etc.


Hiperaktif ve kavgacı bünye TEKKE VE ZAVİYE den alınan dini terbiyeyle iyice müminleşir. ( gene bir parantez tabikide yıl 2009 biz çağdaş bir toplum olarak biliyoruzki ''En hakiki tarikat medeniyet tarikatıdır'').

En nihayetinde Mahmut büyür, sırım gibi bir deluuuhanlı olur çıkar veeeee UTAHLI HOCASININ onun kariyeri uğruna kanter içinde arakladığı soruları bi gecede hatmeder ( ki bu onun için pekte zor olmaz, zaten aldığı eğitim onu bu konuda baya kondisyonlu yapmıştır.) kap school sınavına girer ve kazanır.

O artık bir törkiş kap olmuştur, hiç vakit kaybetmeden hemenn fahrikuz optike gider ve kendine bir adet AYNA EFEKTLİ, KIMIL KIMIL RAYBAN alır. Bir eline bana verseler çok farklı şekillerde kullanacağım fetiş bir kelepçe hahahahah , diğer ele parkinsonlular gibi heryere sallıyacağı demirden bi jop...

Türkiye'nin jeopolitik önemindenmidir? yoksa asya ile avrupa arasındaki köprü görevindemidir?veyahut 36- 42 kuzey paralelleri ile 26-45 doğu meridyenlerinin yarattığı kurender etkisindemidir? bilinmez ancak TÜRK KAPI BİRAZ SIKINTILI BİR BÜNYEYE SAHİPTİR.


Kap skuulda ona öğretilen en hayati ilim; azını açana vur jopu, ooooooo heleki bide ellerini kulannarak fln konuşursa hemen daya kelepçeyi, biraz sorunmu çıkarıyo sürü yerlerde itele, ötele aaaaaaaaaaa en en en önemlisi ELİNLE KAFASINI BASTIR, AMA AYNI ESNADA AĞZINI MUTLAKA. KAPAKİ SENİN ELİNDE PARALANACAĞINA HAVASIZLIKTAN BOĞULSUN... of of off heleki bide operasyon kapsamındaysa 8. şubede KÖR OLANA KADAR HALOJEN LAMBAYI YEDİ, artık o gözlerin seçebileceği skaladaki renk sayısı 2 yi geçemez! Tabi bütün bu prosedürü şahadet bilinciyle yaparki dinen caiz olsun. Yoook olmaz inanmamda inanmam diye tutturdu ozaman nolurr? Şu olur hemen bi ayak kaydırma operasyonuyla istanbul merkezden silopi sınıra ışınlanır. Koltuğu da Konyalı bi mevleviye kaptırır.


Hamiş: hepside böyle olmasa gerek misal amcam şehit polisti, hiç tanışmadım fekat çokta iyi bi insanmış..bu vesileyle şu an ruhuna bir el faaatihaa okuyorum.

fazla serzenişli, biraz tepkili bi iş oldu hhahahaaa next işim reklamcı nasıldır nedir ne diildir olacakki orda ipin ucu biraz kaçar, behlülde kaçar, ezgitte kaçar....

No comments:

Post a Comment