Tuesday, November 24, 2009

''I am Çakbas''



Bunca yıldır jujulu jeromlu premiers baisers'den, ters üçgen vücudundan hiç çıkmayan beyaz atletiyle californian inşaat amelesi ryan lı O.C'ye ,dallastan 90210'a, couplingi, weedsi lostu izlemediğim shows, series, mini series etc. kalmadı amma velakin ömrü hayatımda bir karakterle bu kadar bütünleşen bir isim daha duymadım, görmedim. Bu uppereastside ikametgahlı, çok afedersiniz büyük abdeste çıksa gani gani dolar sı..cak cassanova o ismin hakkını sonuna kadar veriyor.



Kayseri kütüklü ilgisiz sanayici baba Bart Bass,  oğlu yavru ÇAKBASına anasız büyümenin vereceği ilgi & sevgi handikapını yaşatmamak uğruna, onu yazları hamptons sahil şeridinde havuzlu, cakuzili, hot tublı malikanelerde, kışları new yorkta limolu şöförlü tam teşşekkülü okullarda öteleyip durmuştur. Bu sebepledir ki, ana baba sevgisi yerine dolarla tımarlanan ÇAKBAS, şeytanın vücut bulmuş hali olarak uppereastside da 3 ileri bi geri volta atmaktadır.



O bastardın sözlük anlamı, egosantrik playboy, giydiği skini pantelon üstüne kırmızısı beyazı dapraracık tek düğme ceketler, kısacık şortlar, en harbicisinden süveterlerle worldwide bi hayran kitlesine sahip..Birinci sezonun sonuna kadar uppereastsider nuri alçosu gibi salınan ergen çakbas, en iyi arkadaşı N.'nin sevgilisi B.'ye göz koyduğundan beri, duygusuz bilyoner, tecavuzcu çoşkun imajından biraz sıyrılıp, paramla rezil olduma doğru yol almıştır. ÇAK B'ye aşkından emoya bağlasada, yine 2 çift sevgi lafı BASAMAMIŞ, basireti bağlanmıştır.  Ancak British aksanlı, paralı, klassy ,sex & money addict jiks bünye, duygusal zeka özelliğiyle updatelenince bütün kadın cinsinin azının suyunu tetiklemiştir.Hani o hamptonsta kızarmış tavuk götü gibi sinekkaydı suratına, darbeli matkap bi gülümseme takınıp i am çakbas diyo ya, x.o.x.o diyerekten suratına yapışası geliyo insanın.Neyse uykudan göz kapaklarımın hissedilen ağırlığı takribi 90 kilo oldu si ya!


SORU: nedense gece yazdığım hiçbi yazıya photo upload edemiyorum. surekli bi failizasyon sıkıntısı yaşıyorum bu sorunuda aşabilsem, elimden bi tutan olsa aslında bi ışık var bende. nese bu yazı dünden kalma gündüz gündüz bu kadar acayip bi kafada olamıyorum haliyle. si ya again!

2 comments: