Wednesday, November 24, 2010

Herşeyimi paylaşırım, sosyalimi paylaşmam




Bayramı kah @Balıkçı Sabahattin rakı keyfi with mates, kah @ İstanbul Modern with girlz, kah @Cadde jumbo burger el yapımı mayoneze patdis banarak geçirdik. Bayramın ikinci günü hayatımızın hatasını yaparak 3 genç kız Beyoğlu' na gittik yemin içerim ki Galata'da abartmıyorum barnağımlan saydım 9 erkek kolkola gördüm baraj kursa La Liga'da alır yürürlerdi vesselam. 

Neysingen işe alımlarda artık adayların Facebook, Twitter, Hayfayf, Yonca, Aysikyu, Linkındın profayılları da gözönünde bulunduruluyormuş. Direk bütün ayarlar private a!  Benimkine baksalar değil işe girmek akıl hastanesine torpilli girerim direk. Herkes bir şekilde Feys kullanıcısı ya sı..ış burdan başlıyor. Tabiki de benim sinirim herkes '' BİR ŞEKİLDE'' kısmısına!!

Feys okul arkadaşlarını bulmak için bir ''social network'' olaraktan (güya feysin kuruluş ambisyonu buymuş, üniversiteler arası fuhuş, aslında amacına uygun olarak kullanılsa baya verimli bir ağ)

En kıl olduğum hali de bu; genel anlamda insanları pek de sevdiğim söylenemez, ayrıca ilköğretim hayatım boyunca 1.20 ye 50 kilo bir danua olduğum için zaten o kadar travmatik ve zor yıllar geçirmiştim ki mümkünse ne ben hatırlayayım ne de birileri başıma kaksın! Liseye doğru biraz popülerliğim artmış olsa da  boyu devrilsin sarı çiyan bi laz uşağının peşinden 10 sene koşup durduğum için gençliğim güzelliğim boynuzlana boynuzlana heba oldu. ( tahtalardan 3-4 tanesi o ara tizden attı bende)


Herneyse, okuldan kanlı bıçaklı ayrıldığım 20 senedir adını anmadığım görmek istemediğim bir insan ne bok yemeye gelir beni ekler bi anlam veremiyorum.  Üniversiteyi pas geçip, göbekli kocanın yanında telli duvaklı gelin olmuşya onun havasını basmicaksa iki gözüm önüme aksın! Eklermiyim ya eklermiyim ortadan ikiye yarılsın. 

He bir de vücut bulmuş haliyle okul hayatım boyunca iyi, kötü herhangi bir mecrada konverzasyonum olmayıpta ekleyen var.  Online olarak ne paylaşmayı düşünüyo da ekliyo acaba? Bir de bu cinsleri var. ( he okulda hobitmiş sonradan kıvanç tatlıtuğ kıvamı bir haller almış o zaman zaten kendini klikleyerek yormasına ne haccet ben çoktaaaaaan rikuesti basmışımdır)

Feys bir kerhane olaraktan; 

Hani yazları Alaçatı'da göt içine kaçmış bikinisi, kaynak gözlüğüyle seken; kışları legging bot, içi legging ( ay bi zahmet bilmeyen krolar googlesın sonuçta amne hizmeti yapmıyoruz burası benim şahsi alanım.) üstüne atkılar paşminalar sarıp sarmalayaraktan Bozcaada'nın kıraç çalılıklarından kızlarlan roze pozlarına yatan en az 1 en çok 3 moda blogu veya butik sahibesi ya da moda tasarımcısı veya editörü kızları dürt tarzı. 

UGG'DAN DAHA ÇİRKİN TEK AKSESUAR OLMA SIFATINA haiz o iğrençççççççççççç, kusmukkkkkkk, rezalet crocslarla poz veren, güreşe kalkmış kırkpınar ağaları gibi yağlanmış, gençken jigs piyasayı yemiş yutmuş, şakaklardan tüyler üçer beşer düşmeye başlayınca eli enseyi tattolatıp, 7 sanattan herhangi birine veya artık baymadı mı bilmiyorum ama parmaklan saysam yorulmam iyi olan 5 bilemedin 10 kişinin alıp yürüdüğü  reklam sektörüne kapak atmış, ellerinde de alkollü egzotik kokteyllerle gaylerden daha gay pozlar veren homofobik erkekleri add as a tokmak tarzı.



Bir de saolsun baba sürekli suggestionlar getiriyor ya onu ekle bunun fotolarına bak diye çöpçatan tarzı. Hayır yemin ediyorum en yakınıma söylememişim o karayağız benim olacak diye sen nerden biliyosun da öneriyosun? Single a sert geçişlerde eskisinin düğün pozlarını yapıştırıyo ya suratına ortasına, işyerinde sabahın dokuzunda kafa olmak için içsen içsen temizlik odasındaki çamaşır suyundan 2 damla atarsın neskafeye elin mahkum.

Feys sadomazo bir porno filmi olaraktan; (publicite tarzıngen)

O mayokini 3 sezon aynı götte duruyo ama o göt her sezon başka kucakta!! Ben sürekli yerinde sekmenin hasetiyle nasıl bakıyorum o albümlere saatlerce.Yarebbim yemin ediyorum çatala kadar görünüyo yiyişken vaşaklar gibi kah omuzda kah kol altında, dondurma yesem o kadar yalanmam. Her sanatsatsal aktivitenin before after partysinden iphonun hepimiz şipşakçıyız aplikasyonuyla çekilmiş 67 model vintage, ağzı büzük, playboy kızı kapak pozu. (ahhhhhhhhhh ahhh nerde o dijital fotoğraf makinasının ilk cıktığı zamanlara tekabül eden,  kolun dirsek altı bölümünü de kadraja alarak aynadan çekilmiş yonja profil pozları..


Eskiden erkekler; ''kahveye gitsem ağaların suratına nasıl bakarım ben?? Bu kız kaç tane herifin koynuna girmiş ağabey'' diye dövünürlerdi ya, şimdi ele güne rezil rüsva olmim diye aynı anda 15ten fazla kişi chatteyken online olmaya üç buçuk atıyolar artık!

Memenin hemen altına tekabül eden brand new macbookumlan çektiğim profil pikimi andy warhol staylaaa rengarenk 4 eşit parçaya bölen pozuma bak ekle. Onlayn değilsem  bbm pinim 888888888 he ordanda ulaşmadın tivit at devamında da eee artık bi tokat at ( herkesin gönlünün tozlu sahifelerinde yatmazmı???  BEN ŞİDDETİN POZİTİF AMAÇLI KULLANILABİLME İHTİMALİNİ SEVDİM!!!)

Mobile upload varya asıl, marduk filan aramıyorum artık dünyanın sonu ondan gelicek.. İçsen içemiyosun, s..san s...mıyosun ne zaman topluluk içinde ikinci kadehi devirsen, buhranlar içinde soğuk terler döküyosun.. Bide önce bi sor bi izin al dimi çapsız, hemen upload et hemen tagle! Nolur birgün biri birini bu yüzden dövüp ibreti alem için taglesin altına çok büyük comment düzücem!

 Feys moda ya benimde olsun ama dursun olaraktan; 


        '' Hacı valla başında durmuyorum feysin, bilgisayar bütün gün stand byda.''

Biraz angut tarzı bu aslında madem kullanmiyosun niye var dimi? Boş musun niye siteyi gereksiz yere ağırlaştırıyosun? Karı, kız, event kovalayandan ne istiyosun? Bırak millet birbirine rahat rahat hallensin.

Hiç bir gruba laf etmiyorum isterse herkes feys üzerinden çevrimiçi şeref ve haysiyete aykırı fiilde bulunsun (hayalimdeki kamusal alan) ama kullanmadığın birşey neden olsun, durupta prim mi yapıcak?   Yiyosa o feysi kullanmıyorum ay var ama hiç girmiyorum yaneeeeeeeee diyenler burdan accountlarını seri bi şekilde deactive etsinler ilk edene benden bi yemek çalışır.

Feys laylaylom yazingen arkadaşlık edinme portalı yanında significant, insignificant otherların hayatlarını kovalama ağı olaraktan;

Ayyyyyyyy bayılıyorum onun bunun abuk sabuk fotolarına bakmaya. Bir de böyle Avrupa, Amerika seyehati fotoları oluyor ya; simülasyon kafasında bakıp bakıp bakıp kendimi  kah Şanzelize'de aşk tatili yaparkene, kah Italya'da sanat solurkene, kah New York'ta partilemekten bitmiş zavallı bir halde sürünürkene, kah Dubrovnik'te (ne bok yenir onu hiç bilmiyorum ama sayfiye tatil yeri sanırsam herkes akın akın gidiyodu bi ara) buluyorum.

Güzel şarkı vidyo, biraz sanatsal tambılır blog neyim post eden, adam akıllı status update eden ( ordayım burdayım diye kendine müslüman değil daha pablik, daha zekicene) herkesi kovalıyorum, asimile asimile hababam ingilizce postlar statuslar düzülüyo ya; @paris with minnoş,  @sweet home at last from dı ekzausting dessert trip with sunburn on my azzzz desperately searchin for someone to have it kissed. ne yalan söyliyeyim en çok onları seviyorum, SIKEÇ BOOKUMAda not düşüyorum gün gelir bende B vitamini eksikliği de nükseder böyle status apdeytler yazarım diye.

Böyle contemporary, film festivali tarzı eventlere attend ediyoruz ya en çok ona gülüyorum. Neye katılıyosun ya........m? Sen mi çektin filmi, sen mi çiziktirdin resmi? Annem canım benim geçen gün bi arkadaşım için aaaaaaa Contemporary'e katılıyormuş dedi sandalyeden düşüyodum.

Höööööööh fenalıklar bastı yine ziplemek gerekirse;

Günde 99 defa refresh ediyorum ya Feysi? ''Social Network'' u izledim neymiş ne değilmiş diye, benim dışavurumum da o yüzden.
(tabikide yalan nasıl zengin olurum diye izledim gayet). Allah kimseyi Eduardo Saverin yapmasın, ne kazık yemiş ama gençtir unutur! Esas adam Mark Zuckerberg varya ne yalancı, ne karaktersiz, ne arkadaşını sırtından vuran, yavuklusunun arkasından konuşan bi herifmiş. Terk edildi diye kızın arkasından blog yazmış bide hasetinden boyu devrilsin, kesin soyunda sopunda bi yerinden Türk erkekliği bulaşmış buna ne diyim!  Sırf kızın gözüne gireyim diye onlayn envayrınmıntın kralı olmuş ya varsa öyle bi erkek hemen add me as a friend plzz. 
xoxo lol!

3 comments:

  1. oldum lan gulmekten :)
    tek bi eksi taraf var ama artik daha ne genc kizligi kardesimmmmmmm, orta yasa dogru hizli adimlar diyoruz biz seninkine. 30'lara gelmedin daha tamam da, kucul de cebime gir bea :)
    alinmiyosun degil mi? ben yasliyim ya herkes yaslansin istiyorum, bundandir tum cirkefligim:)

    ReplyDelete
  2. ya sana alınırmıyım hahhaah 70liydin dimi ona veriyorum bu commentini :)

    ReplyDelete