Wednesday, January 12, 2011

O TARZ



Adını Feriha Kodum'a, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi'ne yaraşır tuhaflıkta bir afiş hazırlamışlar ki takdire şayan;


Hiç birşey izlemiyorum ay bebişim sadece National Geographic ya. Hayvan çiftleşmesi izleyip özel hayatıma uyguluyorum, hele suda böyle etlerin buruşa buruşa fil gibi mübarek.

Valla hem 30 dkda 2 kelimeyle yürüyen sanatsal indepented, hemde Fatmagül'ün Suçu Ne? izliyorum. Annie Hall ile Bihter Yöreoğlu Ziyagil Tarlabaşı'nda saç baş kapışırlar benim gözümde. Hoş Ziyagil soyadı ne lanetliymiş ; Ziyagil Konağı'nın sultanı Bihter tecavüze uğradı, boyu devrilsin nişanlısı terketti, iğrenç bir yengesi var kötü yola düştü düşecek, jr princess Nihal Ziyagil, kapıcı kızı olmuş, yokluk içinde manyak abisi ve aşırı prensipli babasından çekeceği var. ( kapıcı kızı olmamış bence heralde kapıcıların malvarlığını araştırmadan çekmişler o diziyi.. su bedava, elektrik bedava, kira yok, maaş var, getiri götürü var, emeklisi var yi babam yi) 

Asıl bombasyon gece Çarşamba geceleri Muhteşem Yüzyıl vs. Şüphe. Çok merak ediyorum, dünyanın hangi ülkesinde bir dizinin aynı bölümü üst üste 2 defa aynı kanalda yayınlanır?  Show Tv ve Kanal D'yi Moviemax kafalarından ötürü tebrik ediyorum. 

Şüphe'nin castı muhteşem ötesi, bu kadar extra ünsüzü aynı dizide toplamak için heralde üstün çaba sarfetmişlerdir. Allah aşkına ergen tipli adam kaytan bıyık takınca psikolog mu oluyor ? Benim psikoloğumun öyle bıyığı olsa kafayı atar saati 250 tl lik kazığa oturtur çıkarım. Yalvarıyorum İsmail Hacıoğlu  Bir İstanbul Masalı'ndaki Esma'nın little brotherı olarak kalsın! Şımarık striptizci genç kızı da iyi araklamışlar Blair Waldorf'dan x.o.x.o bebeğim

Magnifikınt Yüzyıl zaten olacak gibi değil. Yani hiç mi müze gezmedin hiç mi kaftan görmedin? Magnifikınt Sülümeaan  anoreksi olmuş!  En ortalama padişah kaftanına benim gibi beş tane rahat girer o iki dirhem bir çekirdek ve 2011 türkçesiyle konuşmak ne? Kanka sen 2 rekat takıl, ben bi Hürrem çekip geliyorum hemen filan diyecek heralde ilerki bölümlerde.
 
Ayrıca Ben Osmanımı kimseler vermem o Caroline cadısının da saçını başını yolarım Ali oğlu Ali ne bulduysa o kapçık ağızlı Hollandalı Perihanda!

Bu yazıda diziyle filme geçsin madem...

Hepimiz Black Swancıyız dalağını sökücez canını çıkarıcaz ele ayağa düşürücez. İkinci bir Eternal Sunshine of the Spotless Mind vakaası yapıcaz o filmi sevmeyene Anadolu'nun ücra kasabalarında halen kız vermiyorlar. Black Swanı en az 8 kere izleyip favourite film diye dövmesini yaptırmayanın da suratına tükürücez! Natalya Portman ne cırmaladı o sırtını sinir stresten içim kalktı resmen.

Bitti bitiyor haaaanım;

Meclis Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun yaptığı araştırmaya göre; Türkiye'de 186.000 kadının kuması varmış, 2.000.000 kadın (malesef eski TL hesabı sıfır atmadan) ve 5.000.000 küçük yaşta evlendirilen kız varmış. Belli ki fırsat eşitliği yok aramızda; bize öyle envai çeşit seçenek sunulmuyor bulduğun bir taneyle idare edicen mecbur. Ama bir yandanda seviniyorum evet  hiç değilse üstüne para saymıyoruz kolumuza koca diye taktığımız adama be.

Neden bu alkol yasağı olayına bu kadar şaşırdı insanlar anlayabilmiş değilim. Adamlar senelerdir iktidarda ve hiç bir zaman don sütyen kamusal alanda takılacaksınız diye bir vaadde bulunmadılar ki. Şu an çoğunlukla iktidar olup, bizim temel hak ve hürriyetlerimizi sınırlama hürriyetini kullanıyorlar. Eee normal senelerdir babalar gibi oy veriyoruz ama alkolüme dokunma di mi tek derdimiz? Hepimiz ucubeyiz yapıcak birşey yok!

Biterken sarhoş olma özgürlüğümü kullanarak, okulda karşı cinse yaklaşmadan mezurayla 45 cm ölçen yarının sayko gençleri için içiyorum şerefe ...

1 comment: