Monday, June 13, 2011

Her 2 kişiden 1'i, yani her mahalleden 100 kişi toplasan 0


Benim babam Toyota gibi adam değildir pek, hatta fiziken daha çok Vosvos gibi abi diyebiliriz; ama kafa biraz basan cinsindendir '' Atatürk mezardan çıksa padişahımız karşısında alacağı oy taş çatlasa %30' dur ona göre kullan oyunu.'' demişti bana ki saat 20.00 sularında resmi olarak boyumun ölçüsünü aldım! Boyumun1.50'den hallice semalarında olduğunu da düşünürsek; adam yemin billah haklı çıktı!

Oturup adam akıllı Osmanlı'dan bu yana Türk siyasi tarihini birazcık karıştırsak zaten Kurtuluş Savaşı'nın biraz öncesi ve birkaç sene sonrası hariç ( O da Atamızın itelemesiyle zaten. Resmen hayalmiş gerçek olmuş, tabiki yine hayal olarak elinizden öper! ) Türkiye'nin hiçbir zaman sosyalist zihniyette bir ülke olamadığını görürdük. Seçimden bir hafta önce ''Atatürk devrimleri damdan düşme yapmıştır; zorla kafamızdaki fesleri çıkarmış; ana dilimizi zorla değiştirmiştir'' diye köşe yazısı yazılabilen kafada bir ülkede heralde BU SEFER BAŞKA olacağını düşünmüyorduk hiçbirimiz. Ana muhalefet büyük yara aldı; doğru dürüst muhalefet yok diyip duruyor herkes... Sosyal devlet kafalarında parti, bu kadar man kafa bir ülkede, orta direk, ana sağ, muhafazakar, molla, yeşil sermaye, ÇILGIN bir partiye karşı muhalefette! Bu yaşımda gerçekten  ATOMU BÖLECEK KUDRETİ KENDİMDE BULUYORUM DA; BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLAN AZİZ MİLLETİMİN VATANDAŞLARININ ZİHNİYETİNİ DEĞİŞTİRECEK KUDRETİ KENDİMDE BULAMIYORUM... 
 For ex:
''Ayy Kemal Kılıçdaroğlu çok ezik ya halka seslenemiyor, konuşmaları zayıf''.
-Neyi eksik mesela ne dese?
- Hmmmmmmm ya ben Kaaaalyon'da Avatar üstü Sushico yiyodum, o arayı kaçırmışım panpa!

Padişahım 31. Tayyiban balkondan ahaliye seslenirken  üstadı Turgut Bey'e ne güzel selamı çaktı!

Biz hala ''Atatürk 1, Turgut Bey 2, Padişahım 3 '' denilen bir ülkede oy verdik. Biz hala oy oranı arttı ama çıkardığı milletvekili azaldı???!!??? nın mümkün olduğu bir seçim sisteminde oy verdik Biz hala bize ana avrat düz giden bir adama, adam işini biliyor halka hitap edebiliyor denen; biz hala hali hazırdaki maaşımızdan kesilmesine, torunumuzun torununun rızkından yenmesine rağmen, aa artık hastaneye gidiyoruz ama para vermiyoruz diye düşünülen bir ülkede oy verdik! Biz, boğaz olan bir şehre atgötten yeni bir boğaz türetilebilen, bunu da çılgın proce diye bize yedirebilen insanların Başbakan olabildiği bir ülkede oy verdik! Valla bacım benim adım hıdır elimden gelen de budır!

P.S I Heart You:  He bi de bugün Bebek Parkı'ndaki çimlerde, mis gibi denize nağzır, djarum black eşliğinde kahve içerken saçlarımdan rüzgar süzüldü ya; bi de AKASYA DURAĞI ARTIK BİTİYORMUŞ YA; OHHHH çektim..Ben de böyle küçük şeylerden mutlu oluyorum; DARISI  9999999. bölümde EVERYBODY HATES RAYMOND'ın başına!!!

2 comments: