Wednesday, August 3, 2011

Am'a Am'a Am'a


The photo ebove cuk oturdu yemin billah!

Geçenlerde bir tweet görmüştüm; ''Kızlar; bizim abla, cicim, bebişim diye konuşmamız  hoşunuza gidermiydi? O zaman bırakın şu abi, hacı, panpa konuşmalarını'' diye. Valla açıkcası 30 yaşına gelip,  hatta antropoza 2 kala; am am am am demelerinden çok daha siviti bir hareket olabilir o tarz konuşmaları.

Boru değil yıl 2011 oldu internetten karı pornosu indirmek sudan ucuz; iphoneda kamasutra aplikasyonları tavan yapmış; bu erkek milleti karıya doyamadı arkadaş! 13 yaşında filankene bayılırdım bi çocuk beğeneyim, o da beni beğensin ama benden başka 48 tane karıya daha yazsın, depresyona gireyim ağlıyayım zırlayayım bileklerimi keseyim.  Hatta arkadam leşo leşo konuşsun; ama bunu bana aşık olduğu için yaptı sanacak kadar beyin lobları tıkalı bi karı olayım, yetmesin üstüne Sezen Aksu dinleyip iyice nevrotik bir embesil olayım. Yetmesin pasiflora şatları çakim ve hatta...

HAYATIMBİRFİLMŞERİDİGİBİGEÇSİNGÖZLERİMİNÖNÜNDEN

Şu an itibariyle biri yanımda am dediği zaman gerçekten irritasyondan taşikardi filan geçirip, ordan şeker komasına bağlayıp, hipertansiyonla zirve yapıyorum resmen...

Artık biz karı milletinin götünde o don durmuyor ne yazık ki. Cidden bu amsalaklık üstüne master hatta doktora yapmayı düşünüyorum. Mesela benim kadar ultra zeki, mega güzel, dev şeker bir karıyla deyte çıkan herif; ertesi günü nasıl diplerinden siyahlar zortlamış, votka redbull içip demet akalın şarkısında çakmak sallayan, azami zeka seviyesine fizan kadar uzak bi karıya yazabilir. 

Bu yazdığımı kesinlikle hiçbir erkek modeli anlamadı biliyorum. O yüzden daha açık bir örneklen zenginleştirmek istiyorum;

Mesela ben Benicio Del Toro ile deyt ediyorum; akşam beni Cipriani'ye roze içip, havyar yemeye götürüyor. Canımız sıkılıyor şilebimize atlayıp St. Barths'a gidiyoruz felan.

Sonra onun götüne tekmeyi koyuyorum ve İsmail YK'ya aşık oluyorum; beni akşam lahmacuna sarılı içli köfte ile portakallı oralet içmeye götürüyor; sabah kahvaltıya Lucca'ya; akşam tisko diye Zortie'ye gidecek kadar amele ötesi bir hayatımız var; bana doğum günü hediyesi kafam kadar damalı Luiz Vidon alıyor felan.

Bu size itici gelirmiydi? Ya da benden sonra bunla nöööörüyo bu kız dermiydiniz? Eğer hayırsa; yalvarıyorum oksijenimden yemeyin, tası tarağı toplayın gidin.

Eğer evetse; Hilal Cebeci ayarı karılara, otlak görmüş danalar gibi yamanmayın.Ya da yapın ama bari bi standartı yakalayın hem emmeye hem gömmeye nereye kadar?

Hayır yapın yapmayın demiyorum ama ergenken hobi olarak yapın şu amsalaklığı. 

P.S. I Heart You: Ramazan'da açığız panpişlerim...

1 comment: