Sunday, January 1, 2012

BAY BAY 2011


Koyduğum fotoğramı çok beğendim(http://suninherbits.tumblr.com/ çekti) intstağram'da halleşmeyin ama ya, 2012'de yapmayın bunu. O ne öyle, aplikasyonunu sevdim, indir onu bebeğim halleşmeleri. Ben bile digital bitch olarak hala bir ses, bir mektup kovalarım...

Son bir haftadır sürekli 2011'de o oldu, bu oldu, nankör çıktı sırtımdan bıçakladı; adi çıktı, sevgilimi elimden aldı; hortumcu çıktı cebimi deldi geçti, topluca koyalım götüne 2012'ye hayvanlamasına kalplerimiz kadar tertemiz sayfa açaraktan bodozlama girelim goygoyunda savrulup duruyoruz. Benim blogum ya burası bir de artık reklamcıyım piçim, artı hayvan gibi egom var, bütün karılar bana hasta, bütün cannes'lık fikirler bende ya; ben de kendimden bahsedeceğim bu yazının devamında...

Ben genel olarak büyük beklentilerin çok büyük hayal kırılığı getirdiğine ve ummadığın anda kapına gelene de mutlaka ''He de'' me ne inanırım o yüzden kuantum kafaları beni pek açmaz. Birşeyi istiyorsan gerçekten iste, ışın kılıcınla enerjini ver  filan pek tutmaz bende. Mesela iki senedir yılbaşı piyangosuna hayvanlamasına kuantum yaptım, 2011 ve 2012'ye üçün biri ve ben 10'dan geri sayarak girdik. Kızlar her pazartesi rejime girme kararı alır ya;  ben 2011'de her pazartesi, daha sakin, içi dışı bir olmayan, hiiiiiiiiç şeffaf olmayan,  kapalı kutu bi kız olucam! kararları aldım . Her cuma akşamı beceremediğim için ağladım. İşe gelirsek, içimdeki ohm şanti;  ''bi siktir''' dedi ve nihayet doğru yolu buldum. Hayatım artık sınırlı karakterde sınırsız karakter! Neyse kariyeri böyle yedik.

Aşk'a gelirsek tam orda yine kendimi anlatamadım. Biliyorum yine korkuttum seni. Hani ''o erkekler hırçın kız görünce  kaçar '' var ya galiba ben onda dejavuyu kimseye kaptırmıyorum. Ama ne var ki bunda kötü, ben sadece basit davranıp derin düşündüğümü, öküz görünüp hayvan gibi duygusal olduğumu, çok sosyal görünüp minimal ve asosyal hayat kovaladığımı anlayabilecek insanı aradım, aradım, aradım... Bir de o çivi çiviyi söker ve all the single ladies kafası varya, o büyük saçmalık hatta saçmalıktan öte fahişelik reloaded! Birini seversin ayrılırsın acısını tek başına kırmızı şarap ve godard/truffaut/me you and every one we know ile aşarsın geçer. geçmeyedebilir garantisini veremem:) Evlilik iyidir dediğimde dalga geçiyor herkes. Olum kendinize gelin daha kaç kişiyle yat kalk, hediye al, kavga et, sarhoşken mesaj at, bilek kes? Benim irman ve kirman diye evli iki arkadaşım var, ara ara kavga, genellikle arkadaşlık, her zaman sevgi ve sonsuz aşk mottosunu öküz gibi uyguladılar.Gayet ibretlik izliyorum onları 3 senedir. ERKEK DEĞİLİM DİYE Mİ BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BİLEMEDİM. HAYATTA DAHA FAZLA KİŞİYLE OLMAYI ASLINDA HİÇBİRİMİZ İSTEMİYORUZ BENCE İÇTEN İÇE. He sorumluluksa problem, İstanbul kızlarıyız biz kendi paramızı kendimiz kazanır, anamıza babamıza bile yük olmayız! Commintment'sa the biggest problem ; zaten 30'a kadar skoru yap, sonra sana gelen hanıma da gelir, karşılıklı boynuzlaşır gül gibi geçinip gidersiniz. Bir de hep söylerim; insan gerçekten sevdiğine ''şurda şu düğünü yap, şurda balayı ayarla, bana şunu al, altıma at al, üstüme önce sen bi yat sonra da kat al' diyemez. İnsan sevdiğini si-ke-mez!  Neyin nerde nasıl olduğu hiç önemli değil ki! NEYİN KİMLE OLDUĞU ÖNEMLİ!!!

Hiçbir arkadaş, hiçbir alkol, hiçbir uyuşturucu, hiçbir ayakkabı, hiçbir çanta, hiçbir tatil, hiçbir meyhane; yavuklundan gördüğün desteğin, aşkın ve sevginin yerine geçemez. Adem baba ile havva anneden beri bu böyle. He yok tersine düşünen varsa mutlusuzluk ve depresyon içinde o pis t-shirtü ve elinde birasıyla mezar taşı bakmaya başlasın, gerçi onunda aplikasyonu çıktı hiç zahmet etmesin.

Çok uzun yazıyorum ama September'dan beri döşememişim bloga! Eğer kalp kırmakla alakalı değilse, yürü koçum hatalı değilsin sakın sollama! İyilik yolunu gerçekten bulur; ben 2011'in son haftası eğer kimseye büyü yapmadıysam bunu gördüm. ''Be yourself ''i Oskar Vayld mı dediydi?

Hepinize isteğiniz kafalarda bi növ yiır diliyorum! Bir de nolur birbirinizi sevin, ama severken gebertmeyin, azıcık gösterin...

PS: Bazı kelimeler imla hatalarıyla güzel. Hukukçuyum+ metin yazarıyım, iyi biliyorum ne nasıl yazılır! Kendi kendini boklayan bir insan modeliyim; insanlık adına daha büyük bir adım atamam.

6 comments:

  1. el sallasan daha güzel olurdu ama şirine gibi çıkmışsın şirin baba eksik (=

    ReplyDelete
  2. Sen, sen olunca daha bi sen gibisin ki seni sen olduğun için seviyoruz zaten biz.

    ReplyDelete
  3. Ben de seni sen gibi basit ama aslında çok çok çok olduğun için seviyorum:)

    ReplyDelete
  4. Keyifli bir yazi! Bir de biraz olgun, biraz bilge buldum seni... x

    ReplyDelete
  5. teşekkür ederim :) artık kocaman kız oldum!

    ReplyDelete