Saturday, September 12, 2009

EGO?



What da fak is ego? hoooooooooooooooooollly f!!k..
Ben benlik, vicdan???

yok edilebilir, karşıgelinebilir, yönetilebilir, esiri olunabilir....
kıskançlık, haset, hırs, öfke, utanç,suçluluk, kin, affetmeme, suçlama, yargılama, özgüven eksikliği, kendini aşağılık hissetme( i'm just a teenagee looser beybeeee listen to iron maiden beybee!!)

genelde başarılı (zeki) insanlarda tatmin edilmiş olup renk vermezzz.. Fakat offfffffffff NAYIR NOLAMAZ!! başarısız (mal,mal ve mal) insannarda tatmin edilmemiştir, çok fazla kabarırır


ego is a boy (or aa girl or a travesti or a transexual) who.......

her zaman sarsıntıdadır, her zaman beslenmenin peşindedir, birisinin takdir etmesi gerekir. sürekli ilgi talep eder. kim olduğun hakkında başkalarından fikir alır. the othersss o hayali merkezini biçimlendirir. insanlar bu şekilde varolurlar. (heralde kendini geliştirmeye yaklaştıkça törpülenicek ve sonunda gerim gerim gerilmeyi bırakıcak)....... Böylelikle İNSANLAR BAŞKALARINA BAĞIMLI HALE GELİR. hee ha ve hattaa höö nsl yani kim bu başkasıları??

1- a giirrrrl; anneme çok benziyoo holeyyyyyy, beni hep beyeniyoorr hep poh pohluyorrrr, BENİ BESLİOOR büyütüyorr hösttttttt nasıl yanii ??
ben yiyorum o pişşiriyo hatta pişiremio ödüyo..... ver babam ver... kız kalpazan misali para basıooo AY ABİDİNCAN YENİ MİLENYUMDA CİGOLOLUK ÇOK İN!!

2- a frieeendd; High schooldaki 2 karış etekli platin balyajlı the most popular prom kuiiiiiinin, çirkin gözlüklü, looseeaah daimi vörjin yancısı

3- a ruh hastası patron; ( erkekler için ÖÖÜÜRKEK, kızlar için KARII çünkü nedense ve ne yazıkki hala yıl 2009 hala CİNSİYET AYRIMCILIĞI) en iyi okullarda okudun, en sofistike!!! eğitimi aldın, bin tane dil biliyosun, en muhteşem meslek sahibisin ( KOLUNDA ALTIN BİLEEERRRRZİİİĞĞİİN), süpersin the most qualifiedsın veya diilsin sdce sanayide bir yedek parçacısın, yada bi inşaat amelesi......ne farkeder çokmu önemlii??

veee...50 YAŞINA GELMİŞ, KI!!NIN KILLARI AARMAYA YÜZ TUTMUŞ, HAFİFTEN KAFAYI ÇİZDİRMİŞ İMAJI YAPMAYA ÇALIŞARAK SAYGIDEĞER OLMAYA ÇALIŞAN snobbish zevzek patronun buyuruyor ... , YERİ ÇEKTİRR, ÇÖPÜ DÖK, FOTOKOPİ ÇEK, ÇAY DÖK, BEN BİLİRİM BEN, BEN AKILLIYIM BEN, I AM DA KİNG, YOK OL GEBER REZİLL KÜÇÜL YOU SOYTARI....... yuh o ne demekyaa sen önce bi sss!!!!!tttrr

dilemma, paradoks, ironi; ya kendinin merkezi ol, yada başkasının köpeği !!

4- or whats happening who are we??

"choose life. choose a job. choose a career. choose a family. choose a fucking big television. choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. choose good health, low cholesterol, and dental insurance. choose fixed interest mortgage repayments. choose a starter home. choose your friends. choose leisurewear and matching fabrics. choose diy and wondering who the fuck you are on a sunday morning. choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit crushing game shows, stuffing junk food into your mouth. choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. choose a future. choose life... but why would i want to do a thing like that? "

aman zaten life is too short so that bunnara hiç gerenkk yok!! en nihayetinndde zaten hayyamın belowda dediği gibi değilmidir??

Ey kör! Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş!

Bırak onu bunuda gönlünü hoş tut hoş!

Bu durmadan dağılan evrende bir nefestir alacağın, o da boştur boş!



No comments:

Post a Comment