Monday, September 28, 2009

pamuk kalpli robin hut


evet sayın seyirciler retarded & retired ancient aktör k. costner buyurdu:

'' I eprişieytt and give all my sappırtt to your political expansion.'' ..........höööööösstt! ve hatta ünlü halk ozanı Fuatında sölediği gibi ooooo yeah mannnnn!

Bi akıllıda çıkıp sordumu ne ayaksın arkadaşım harita versek şırnağın, diyarbakırın yerini biliyomusun diye..

emekli security, eski sutopçulardan, fakir dostu kapkaççı, bitik golfcü,batık aktör, kevin thy den kaptığı bedava millerle bi uçtu pir uçtu. Nese bu vesileyle kendisine cok kısa retrospektif bir açılımda biz koyalım..

Year 1990, kurtlarla dans: ahada taaaaaa bu filmden belliymiş adamın fikir gurusu, aktif siyasetci, insan hakları savunucusu olacağı.. Sanatçı, filmde Indian bknz: kızılderili yaniii (ulu manitu , koca ruh, yalnız tüy, uçan kartal, büyük boynuz, karga burnu....etc.) açılımcısı Lieutenant Dunbar isimli zoofili teğmeni canlandırıyor. heralde burdada hindistandaki slumdoglara destek verdiğini sanarak oynadı.

Year 1991, robin hood: babacan arakçı, birazda kadir inanırvari bir edayla zenginden alıp fakire veriyor.. Film tarlabaşı baks ofiste senelerdir 1. lii kimseye kaptırmıyo.

Year 1992, bodyguard: adam koruma ayaana histerik popstara bildiğin yazıyo..valla whitneyin psikolojisi o filmden beri düzelemedi drug queen misali sürekli error veriyo..

Year 1995, waterworld: suyla şaka olmaz!!! adam ne yapımcı bıraktı ne film şirketi, nevar ne yok batırdı...

cidden korktum adamdan, her elini değdirdigi bitiklerde..İyisimi Kevin sen ne o bayramlık aazını bida aç, dahada türkiyeye gelme, he yok açılım diye çok tutturursan bari biraz north ıraaa bakta inandırıcı olsun!

No comments:

Post a Comment