Tuesday, September 8, 2009

merkür retrogreydi



Hepimize hayırlı olsun gezegenlerin gezeni, entellektüalitenin simgesi ( hihohhaa aynı zamanda ikizler ve başşakk burcunun yönetici gezeni,güneş sisteminin liberosu, kürklü merkür ( eyyy engin altan düzyatan tütütütütüttü maaşallah) yine geri gidiyor sayın seyirciler....

Daha doğrusu 5 dakika önce astroloji gurusu, galaksi muhtarı, büyük üstad Rezzan Kirazında buyurduğu üzre MERKÜR RETROLUYOR. (bknz:mercury retrograde)
Peki ama neydi bu retrogreydi ??
ahanda şuydu ;


1- iletişim zorlaşır: (hepinizin höööööö nası yani dediğini duyar gibiyim bi sakin bi kuul) yani sevgilinizi ariyosunuz açmiyo,msj atiyosunuz iletildi raporuna rağmen utanmadan aaa aşkaaaaııım gelmediki hatta ve hatta acımadiki diyo, yada sevgilinizle konuşurken arkadan bi rus hatta karışıp sevgilinize beraber dujjj diyor.. (ki bu merkur retrolaması filan diil düpedüzz boynuz yolver yolver arkadaş başka bulursun!!)

2- elektronik aletler göçer: yani ayfon, mekbuk, blekberibold neyim hatta ve hatta affınıza sığınarak ucuza kaçacağım windows vista yüklü herhangi bir laptop hele hele benim gibi ofiste köhne güneş almayan bir odaya kapatılmış comodor 64 sahibi iseniz hemencecik napiyoruz YEDEKLİYORUZZZZ!! (yoksa embesil bloggerınız gibi yıllardır el emeği göz nuru yazdığınız bütün dilekçeler, itirazlar, talimatlar arkasından bi kova su bile dökemeden ışık hızıyla uçar.

3- seyehat gecikmeleri, uçak rötarları: aman aman paşalar 3 haftada kot da zura gitmeyiverin!

4- sözleşme ve belge imzalanmaz: ee devlet kapısındaki işleri 3 hafta ertelicez napalım ZATEN BÜTÜN DEVLET ERKAANI YEMEK YEMEMEYE NİYETLİ VE FEKAT İŞ YAPMAYA NİYETSİZ! sizde acık bi durun canım bu ayda evlenmeyiverin yada ihaleye bi sonraki ay girin.

eeee halihazırda 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayındayız zaten işten gelince sıcacık pidenin arasına nutellayı basıp koltua gömülüyoruz, üstüne bide arızalı merkürün geriden basması vesilesiyle hepimiz biraz KENDİMİZİ NADASA CEKİCEİZ arkadaşlar malesef yapıcak bişey yok evren, secret, karma bizden yılın bu dönemlerinde böyle buyuruyor!

No comments:

Post a Comment