Sunday, September 6, 2009

know you'll be a star in somebody else's sky...


aşağıdaki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür. gerçek yaşamla katiyetle bağdaşmamak tadır...





abidin: aşkıaaamm seni çok seviyorum bebeem sensiz ben bi hiçim adeta youğumm
hafize: girçektenmi bende senin için bileklerimi keserim
abidin: bebeem saçmala kıyamam ben sana hem daha planladığımız o tatilller, en iyi arkadaşının düğünü.... sensiz naparım
hafize: çok mutluyum aşkböcüüm gazman misali adeta uçtum uçacağım..

veeeee bir gece galatada cozy bir cribte kuul bir partiye gidilir, abidinlen hafizenin arası çok iyidir, baharı bekleyen kumrular gibi her buldukları köşede bucakta sotede öpüşüp koklaşmaktadırlar. herzamanki gibi abidinde metelik çalışmadığı için hafize kendi sınırsız akbil paralarından artırdıklarıyla aldığı 10 biranın 10nunuda içmiştir.

bir atamızında çoook eski çağlarda buyurduğu üzre 5 dk önce içtiği biralar hafizenin böbrek üstü bezlerini tırmalar veeeeeeeeeeeeee hafizenin göccük abdestini yapması gerekmektedir. ee artık o talihsiz an gelir (bknz: next cumle)


............ohh kızımız artık rahatlamış make-upını update etmiş,kendinden emin biricik aşkitosu abidinin yanına doğru yol almaktadır.. sağına bakar yok soluna bakar yok potansiyel trendiest slutty bütün karıların yanına bakar yine yok, ve fekat abidin arazimi olmuştur?? arar açmaz arar açmaz arar açmaz msj atar tıhhh yok...hafize o gece bir kız arkadaşıyla tıpış tıpış, gözler yaşlı evinin yolunu tutar.


aradan 1-2 gün geçer, abidinden hala ses seda yoktur, hafizeyi bir korku kaplar, çünkü abidine partide ilkbaharda ağıldan yeni çıkmış sığır yavrusu gibi alkole saldırması yetmemiş her zamanki gibi jamaikanın geleneksel bütün besinlerinden biraz fazla kaçırmıştır, saf kızımız halaa next-ex aşkböcüünün hayatından endişenlenmektedir ancak bülbül gibi şakıyan in a rileyşınşip abidd soloya biraz sessiz ve derinden (without any explanation) hızlı bi geçiş yapmıştır. hafize ise komalardadır ancak gururundan ilkçağa hızlı bir dönüş yapar, adeta graham belli tanımamazlıktan gelir ve o telefonu elinden bırakır.


genç kız ayrılığı kabullenmiş saolsun non-stop partileyen havalı kuul kız kankssları sayesinde artık humaniteye ve komün yaşama ayak uydurmaya başlamıştır. taaaaaaaaaaaaaaaakiii sırtından aşaaaası havalanmasın diye feyşbukundan hala silmediği kotalı zeka 31 years old abidinin, muhtemelen O partide tanıştığı , jamaikanın geleneksel bütün besinlerini birlikte yapmak için hafizeyi bıraktığı alternatif görünümlü varoşla çarşaf çarşaf fotoromanını görene kadar ( amaan tanrııııııım) nolmuştur??


ne olacak kotalı zeka abid artık alternatif yaşamdan sıkılıp real life slow motiona geçmek için can atmaktadır veeeeeeee havalı kuull vintage look güzeller güzeli hafizeyi utanmadan poke lar, like eder, arar sorar, çok afedersiniz bi zorlar. amaaaa alaman müreppiyeler tarafından yetiştirilen, özel okullardan 1. likle mezun olmuş, çoçukta kariyerde yapmaya and içmiş kızımız tabikide bu, çulundan koklatmayan, zora geldimi ferrayiye atlayıp kaçan, nefis hakimiyeti daimi failure yaratıcı abidine pas vermeyecektir. (go girlllll, helal koçum)..


hafize feyşbukundan, tivittırından ve yeniden keşfettiği ayfonuyla beraber hayatından da abidoyu siler ve mübarek ramazanda kulağına gaipten bir ses şöyle fısıldar, know you'll be a star in somebody else's sky...

1 comment: